Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Sport Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Sport Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Sport Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Rómeó és Júlia

Privacsek András
|
Pálfi Balázs
|
2017.06.22.
|
2017.06.22.
Valószínűleg kevés olyan autóimádó férfi létezik a világon, aki ne szeretne bele első látásra Júliába, vagyis az Alfa Romeo legújabb modelljébe, a Giuliába. Sajnos kapcsolatunk csak egy hétig tartott, de így is örök emlék marad. Soha nem feledjük az együtt töltött rövid időszakot.

 

Erős, marcona, ugyanakkor kecses és elegáns
 
Az Alfa Romeo azon kevés autó közé tartozik, amelyet még azok is felismernek, akik nem kocsibolondok. A Giulia külseje ugyanis az ikonikus Alfa Romeo-dizájn továbbfejlesztése. A legendás, háromszög alakú hűtőrács minden autórajongó számára azonnal azonosíthatóvá teszi. Latinos vonalvezetése és semmivel sem összekeverhető hűtőrácsa a Giuliát megkülönbözteti az összes többi modelltől. Ez az, amit Alfa Romeo stílusnak hívnak. Elsőre azonban nehezen értettük, hogyan lehet Júliának nevezni egy ilyen hatalmas, erős és marcona járművet, de miután beültünk és elindultunk, mindent megértettünk. Kevés autó ilyen kecses és elegáns úttartású, mint a Giulia. Hátsókerék-meghajtásával erőteljes, mégis könnyed stílusban biztosítja a kívánt tapadást. Aki egyszer kipróbálja, soha többet nem akar kiszállni belőle. A Júlia a városban is jól érzi magát, de az igazi terepe az autópálya. Hét másodperc alatt gyorsul százra, és csak gyorsul, csak gyorsul, persze szigorúan 130-ig! Az ember azt érzi, amikor az autópályán vezeti, hogyha még egy kis gázt adna neki, tán még fel is szállna… Ugyanakkor kiemelkedően biztonságos: 5 csillagos értékelésén kívül az új Giulia megszerezte a kivételes 98 százalékos minősítést a felnőtt utasok védelmében.
 
Biztonság, luxus, kényelem
 
A Giulia utasai tehát a legnagyobb biztonságban és kényelemben érezhetik magukat a kocsiban. Belül az egyszerű és letisztult minőségi anyagok nyújtják a komfortot. Az Alfa utastere igazán egyedi, hiszen olyan anyagokat tartalmaz, mint a természetes diófa, szálcsiszolt alumínium, nappabőr és technoszürke tölgy – jelentsenek ezek bármit is. Minden anyag tökéletesen illeszkedik a Giulia karakteréhez, és kivitelezésük olyan magas szintű, amilyenre csak az olasz mesterek képesek. Külalakban és minőségben is igazi vetélytársa a két német nagyágyúnak, a BMW-nek és a Mercedesnek.
 
A teljes cikk a Presztízs Sport 5/6-os számában olvasható.
Még nincs értékelve
Küldje el ismerősének!
Archívum